Kummiporo

Valkean Peuran Valtakunta tarjoaa nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi skandinaavista poroyhteisöä ja seuramaan poron elämää todella läheltä. Poronhoito on perinteinen lappilainen elinkeino ja on ollut satoja vuosia osa lapin kulttuuria. Kehityksen edetessä tämä perinteikäs kulttuuri on kuitenkin katoamassa hiljalleen. Kummiporo-hankkeen avulla voit olla osana säilyttämässä tätä tärkeää perinteikästä elinkeinoa Lapissa.

Kummiksi alkaminen on helppoa ja se onnistuu vaikka heti. Oman poron kummina saat laajasti tietoa poroista, poronhoidosta sekä yksityiskohtaista tietoa juuri omasta kummiporostasi. Lisäksi pääset seuraamaan kummiporosi liikkeitä paikantimen avulla ympäri vuoden ja saat poroltasi terveisiä kahdesti vuodessa.

Kummiporo-hanke on myös yhteisö, johon pääset osalliseksi alkamalla kummiksi omalle porolle. Kummeille on olemassa oma kummien välinen keskustelu kanava, missä pääsee jakamaan tietoja, kuvia sekä oman porosi seikkailuita muiden kummien kesken. Tällä alustalla voit jopa suunnitella yhteistä matkaa tapaamaan omaa poroasi muiden kummien kanssa.

Kummiporo on myös todella ainutlaatuinen ja omaperäinen lahja ystävälle tai perheenjäsenelle. Oma kummiporo yllättää saajan varmasti ja antaa hänelle unohtumattoman elämyksen lahjaksi.

Kummiporoille on myös tarjolla laajalti etuja Livo Arctic ja Valkean Peuran Valtakunnan tuotteista. Ala nyt kummiksi ja hyödynnä etusi.

Opi lisää porosta eläimenä

Opi lisää poronhoidosta

Katso poron vuosikalenteri

Ala nyt siis oman porosi kummiksi tai osta ystävällesi lahjaksi oma kummiporo.

Kummiporo Basic

4,99€/kk

Kummiporo Premium

29,99€/kk