Palvelut

Porotilavierailu

Tule tutustumaan poroihin ja poronhoitoon itse isännän esittelemänä. Valkean Peuran Valtakunta tarjoaa aidon ympäristön päästä kokemaan ja näkemään porotilan elämää.

Perhevierailu (sis. 2 aikuista, 1-2 lasta) 70€

Isommat ryhmät 170€

Porosafari

Poroajelu on paras tapa kokea lapin taika. Voit lähteä tutustumaan maisemiin joko tunniksi tai vaikka koko päiväksi. Valitse itsellesi mieluisa ajelu ja koe lapin taika.

  • 2 km, 65,00€/hlö, sis. ajelun, porojen ruokinnan ja kodassa kahvi ja paikallinen kampanisutarjoilu.
    • Lapset 4–11v. -50%, lapsille kaakao tai lämmin mehu nisun kera.
  • 400 m, 40,00€/hlö, samat tarjottavat kuten edellä.
    • Lapset 4–11v. -50%, samat tarjottavat kuten edellä.

Seikkailuohjelma

Valkean Peuran Valtakunta järjestää räätälöityjä seikkailuja yrityksille, koululaisryhmille ja muille seurueille. Seikkailussa ylitetään koskia korouomassa, käydään metsästysretkellä tai vaikkapa talvi kalastellaan kauniilla Livo järvellä.

Pyydä tarjous!

Kuivakellunta

Kuivakellunta on talven huikeimpia kokemuksia. Kuivakellunnassa pääset kellumaan hyiseen veteen ja pukumme varmistavat, että pysyt itse lämpimänä. Tästä ei talvipäivän aktiviteetti enää parane!

Hinnat alkaen 200€

Savusauna

Meiltä saat vuokrattua savusaunan virkistysiltamiin. Savusauna soveltuu 15–20 hengen seurueille ja sauna takaa mitä pehmeimmät löylyt ja parhaimman tunnelman. Talvella voit myös halutessasi pulahtaa avantoon!

Hinta 270€/ilta (sisältää pyyhkeet)

Eräopastukset

Meiltä saat myös eräopastuksia Posion mahtavaan maastoon. Viemme ryhmänne Lapin kauneimpiin maisemiin.

Pyydä tarjous!

Välinevuokraus

Meiltä saat myös vuokrattua kanootteja ja soutuveneitä.

Kanootti 30€/päivä

Soutuvene 40€/päivä

Pitopalvelu ja kotaruokailut

Joulukuu on jo nurkalla ja tuntuuko siltä että jouluruokien tekoon menee liikaa aikaa kun olisi muutakin tekemistä? Klikkaa ja lue lisää:

Järjestämme kaikenlaisia juhlia räätälöidysti ja joustavasti joko asiakkaan tiloissa tai omissa tiloissamme. Kesäaikaan käytössä on 150 henkilön juhlatila ja talvella juhlat järjestyvät kodassamme, johon mahtuu yhteensä 70 henkilöä. Valmistamme poronkäristystä, Lapin Ukon keittoa, Valkean Peuran yllätyskeittoa, poronfileetä korvasienikastikkeella ja paljon muuta! Meiltä löytyy myös karaoke-laitteet.

Pyydä tarjous!

Katso herkulliset pororeseptit: